Athlisi Blog

all about WELLNESS

RADICAL WORLD SUMMIT ATHENS 2012 1st ATHENS FITNESS CONVENTION by GR.A.F.T.S. Hellas Αθήνα 09-10-11-12-13-14 Οκτωβρίου 2012

Με ιδιαίτερη χαρά,
είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την διοργάνωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, του “RADICAL WORLD SUMMIT”, του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της RADICAL FITNESS που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 09 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2012 με διοργανωτή την αντιπροσωπεία της RADICAL FITNESS Ελλάδας – Κύπρου και την GR.A.F.T.S. Hellas το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό Fitness στη χώρα μας.

Παράλληλα τις δυο τελευταίες ημέρες του Παγκοσμίου Συνεδρίου δηλαδή στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012, η GRAFTS Hellasδιοργανώνει το 1st ATHENS FITNESS CONVENTION 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την ανοιχτή στο κοινό παρουσίαση των προγραμμάτων της RADICAL FITNESS (UPDATE) στον ίδιο χώρο.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αναλαμβάνει να διοργανώσει ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του Fitness.

Αντιπρόσωποι – Στελέχη – Εκπαιδευτές – Γυμναστές – Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων – Μέλη Γυμναστηρίων και από τις 42 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους της Παγκόσμιας Κοινότητας όπου η RADICAL έχει εδραιωθεί, θα επισκεφτούν τη χώρα μας για να συμμετάσχουν στο «δικό» τους Συνέδριο.

Ταυτόχρονα οι αντίστοιχοι Αντιπρόσωποι – Στελέχη – Εκπαιδευτές – Γυμναστές – Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων – Μέλη Γυμναστηρίων της Ελλάδας και Κύπρου θα δώσουν δυναμικό παρών ως οι οικοδεσπότες της Διοργάνωσης και θα υποδεχτούν τους επισκέπτες της Παγκόσμιας οικογένειας της RADICAL FITNESS η οποία αριθμεί πάνω από 8000 συμβεβλημένα γυμναστήρια με 30000 Trainers.

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου θα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους συντελεστές των επιμέρους κλαδικών αγορών (Γυμναστήρια – Μέλη Γυμναστηρίων – Γυμναστές – Εταιρείες του τομέα του Fitness) της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Σερβίας, της Ρουμανίας και όλων των υπολοίπων Βαλκανικών Χωρών σε μια προσπάθεια γνωστοποίησης των εργασιών, των υπηρεσιών και των προϊόντων της RADICAL FITNESS.

Το συνέδριο θα λειτουργήσει σε τρείς βασικούς άξονες:
• 09-10/10/2012 Agents Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο Αντιπροσώπων – Υπό-αντιπροσωπειών)
• 11-12/10/2012 Master Trainer Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο Directors – Master Trainer)
• 13-14/10/2012 OPEN WORLD RADICAL UPDATE (Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων της RADICAL FITNESS – Ανοιχτό στο Κοινό) – GR.A.F.T.S. CONFERENCES & WORKSHOPS

1st ATHENS FITNESS CONVENTION by GRAFTS HELLAS – 13 & 14 Οκτωβρίου 2012

Η GR.A.F.T.S. HELLAS ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός στο πεδίο του Fitness, θα πραγματοποιήσει παράλληλα στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ως υποστηρικτής και συνδιοργανωτής του Παγκοσμίου Συνεδρίου της RADICAL FITNESS, τα παρακάτω παράπλευρα Conferences & Workshops ώστε επισκέπτες και σύνεδροι να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη και άρτια επιμόρφωση:
• personal treaining,ning Conference
• Body Spirit Conference (Yoga & Pilates)
• Dance Aerobic & Step Workshops I & II

Προσκεκλημένοι των διοργανωτών διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές (Directors) από όλες τις αντιπροσωπείες των χωρών της RADICAL FITNESS με πρωτεργάτες τους Ιδρυτές της Εταιρείας Nathaniel & Gabriela Leivas.

Και οι δυο είναι παγκοσμίως γνωστοί Fitness Professionals τόσο από την επαγγελματική τους δραστηριότητα καθώς έχουν πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο παγκόσμιο Fitness στερέωμα παρουσιάζοντας τα προγράμματα τους σε πάνω από 80 χώρες, όσο και από την πορεία τους ως αθλητές (World Aerobic Championship/USA 1993).

Επίσης προσκεκλημένος της GR.A.F.TS. Hellas στο τομέα του Personal Training Conference ο Eric Beard Διευθυντής Εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού φορέα National Academy of Sports Medicine (NASM – USA).

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness, του Fitness και του Χορού (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Vibration – Group Exercise – Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων) στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων ( Ελλάδα – Βουλγαρία – Ρουμανία – Σερβία – Τουρκία – Αλβανία κλπ) αλλά και σε απλά μέλη γυμναστηρίων καθώς και σε μη μέλη οπαδούς όμως της μαζικής άθλησης.

Στόχοι του συνεδρίου:
• ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της συγκεκριμένης αγοράς μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης,
• η παρουσίαση νέων προϊόντων σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας αγοράς,
• η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση,

με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

Το συνέδριο θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

Το συνέδριο τέλος θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα «HELLENIC COMPANY SPORTS GAMES» προσαυξάνοντας τα αθλητικά γεγονότα που θα διεκπεραιωθούν τις συγκεκριμένες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με την πεποίθηση ότι ο γενικότερος σκοπός του Συνεδρίου συνάγει με αξίες που και εσείς πρεσβεύετε, σας καλούμε να υποστηρίξετε το αθλητικό αυτό γεγονός και την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
GRAFTS Hellas – RADICAL FITNESS Hellas

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Πληροφορίες

This entry was posted on 22 Σεπτεμβρίου, 2012 by in FITNESS,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ and tagged , , , , , , , , , , , , .

Πλοήγηση

ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Σεπτεμβρίου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας!
Γράψτε το email σας:

Μαζί με 17 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: